Her finder du beskrivelser og datoer til vores workshops, samt tilmelding.

foredrag

Familieopstilling

I en familieopstilling undersøges familiestrukturen, og man vil opdage en eventuel uorden, som på det ubevidste plan kan være årsag til begrænsninger vi lægger på os selv, forviklinger i vores relationer, hvordan vi tænker om os selv, lavt selvværd, manglende selvtillid mm.

Når årsagen er afdækket, har vi mulighed for at skabe balance og opnå forsoning, forløsning, fred og komme videre.

Rent praktisk foregår det ved en opstilling af de personer, der er relevante, i forhold til emnet der arbejdes med. Dvs. tilstedeværende personer stilles op som erstatning for de faktiske personer.
Den fysiske opstilling
Den fysiske opstilling fortæller visuelt mere end 1000 ord kan om, hvad der foregår inde i os.

Er du også nysgerrig på hvad denne metode kan enten i forhold til temaer eget eller andres liv, så deltag i en aften, hvor vi ud over teoretisk introduktion laver praktisk demonstration af familieopstilling, ud fra emner som en eller flere deltagere kan tænke sig at udforske.

Selv om det eventuelt ikke er din egen problemstilling, der arbejdes med, vil du kunne få indsigt i hvilke mønstre, der spiller ind i dit eget liv, blive afklaret med uforståeligheder og få oplevelsen af hvad metoden kan.

Det er en unik metode til at arbejde med forandring, udvikling og komplicerede problematikker.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage på disse aftener – ud over interesse og nysgerrighed.

Dato: 26. feb. 2018 18:00 – 21:00

DIN vej DIT liv - din indre kritikker

DIN indre kritiker
Her vil vi arbejde med hvad vores tanker gør ved os? Hvad gør vores selvopfyldende profetier ved os? Hvordan laver du det om?

Hvor meget styrer skyld, skam og dårlig samvittighed DIT liv?

Dato: 7. mar. 2018 18:00 – 21:00

Taler: Kim Jahn

Kom og lær Mindfulness

Lær at dyrke mindfulness.

Mindfulness er mentaltræning, der kan læres af alle.

Ganske få minutter om dagen, kan gøre en meget stor og positiv forskel!

Kom og lær enkle øvelser, der kan praktiseres med det samme.

Dato: 8. mar. 2018 19:00 – 21:00

Taler: Merete Norup

Pris: 150,00,-

DIN vej DIT liv - dit selvværd

DIT selvværd
Her vil vi kigge på, hvad selvværd er og hvad den gør for os. Hvad er forskellen på selvværd og selvtillid.

Vi vil kigge på vores værdier og hvordan vi lærer, at booste vores selvværd.

Dato: 4. apr. 2018 18:00 – 21:00

Taler: Kim Jahn