Foredrag

Her finder du datoer med korte beskrivelser til foredag, samt tilmelding.

foredrag

Smid din indre kritiker på porten!

Hvordan er dit eget selvbillede og selvværd? Går du rundt og banker dig selv i hovedet med alt, det der er galt med dig eller ikke fungerer?

Er du din egen værste kritiker og bruger energi og tid på at holde Jante i live?

Få boostet dit selvværd og bliv en gladere og mere tilfreds udgave af dig selv!

Dato: 22. nov. 2018 19:00 – 21:00

Sted: Blågårdsstræde 7, 4000 Roskilde

Taler: Merete Norup og Nickie Neye

Pris: 100,-

Tilmeldig dig her

Trancedemo

En aften hvor Anders Åkesson vil demonstrere sit trance medieskab, som går ud på at Anders går ind i en ændret bevidsthedstilstand og lader sit åndeteam tale igennem sig.

Du vil få mulighed for at stille spørgsmål til åndeteamet og forhåbentlig få svar. Det kan også ske at åndeteamet vil arbejde med trancehealing til en eller flere deltagere og tilmed give råd om hvordan de kan få det bedre.

Hvis du er nysgerrig omkring trance, så kom og vær med og du vil få at se hvad trancemedieskab egentlig er for noget.

Inkl kaffe te og kage

Dato: 30. nov. 2018 18:00 – 21:00

Sted: Blågårdsstræde 7, 4000 Roskilde

Taler: Anders Åkesson

Pris: 200,-

Tilmeldig dig her

Platformsclairvoyance

Kom og vær med, når medierne Greti og Stinna kommunikerer med den åndelige verden, og giver korte beskeder fra den åndelige verden til publikum.

Ved platformsclairvoyance/klarsyn formidler de 2 clairvoyante damer korte, præcise og klare budskaber til dig, imens du sidder i et åbent forum. Bare rolig – der kommer kun kærlige beskeder igennem, og ingen bliver udleveret.

Greti og Stinna sørger for, at beskederne bliver givet med empati og humor i en hjertevarm atmosfære med god stemning og måske en enkelt tåre, men en kærlig én.

Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål om alt mellem himmel og jord, og få clairvoyant svar fra de 2 damer. Så hvis du har noget på hjerte, så kom og få nogle svar.

Der er masser af healing i luften, når de 2 damer arbejder, og måske er du også heldig at få en besked fra den åndelige verden…

Dato: 3. jan. 2019 19:00 – 21:00

Sted: Blågårdsstræde 7, 4000 Roskilde

Taler: Stinna Søndergaard og Greti Galgovics

Pris: 150,-

Tilmeldig dig her