Styrk dit barns selvværd

Workshop på NLP skolen Roskilde,
med Anne Marie Piepenbrinck

Styrk dit barns selvværd

Aftnerne vil være en blanding af oplæg fra mig, spørgsmål og diskussioner og lette, meget effektive øvelser.

Du vil gå hjem med en bedre forståelse for dit barn, en større opmærksomhed, og en ide’ om, hvad du selv kan gøre for at støtte dit barn.

1. Aften, kl 18 -21, 300 kr.

Forstå dit barns tankegang

Vi både opfatter og udtrykker verden gennem filtre og på meget forskellige måder. Hør mere om dette, og hvordan du med NLP kan tage hensyn til dit barn, og møde barnet i hans/hendes ”model af verden”, hvilket er en forudsætning for at barnet kan føle sig OK.

2. Aften, kl 18-21, 300 kr.

Støttende kommunikation

Hvordan kan vi voksne med simple NLP teknikker bedst støtte børn så de udvikler masser af selvtillid og selvværd? Denne aften vil du få kendskab til NLP teknikker som er brugbare og konkrete. Der vil være en masse eksempler på hvilken betydning din kommunikation har.

3. Aften, kl 18-21, 300 kr.

Respektfuld relation imellem barn og voksen

En aften hvor vi har fokus på børns selvopfattelse, og på hvordan du med NLP tekniker kan blive i stand til at lytte så dit barn taler, og tale så dit barn lytter. Børn der bliver forstået og respekteret, vil kunne møde udfordringer i en verden fuld af forandringer og klare sig godt.

Teknikkerne vil selvfølgelig også kunne bruges i forhold til voksne

Tilmeld!

Datoer / Information

Dato og tid:

Se under vores tilmelding, hvor vi løbende opdaterer med nye aftener.

kr. 300.00 som betales på dagen.

Samlet pris for alle møder: kr. 900